We zijn nu 90 jaar, maar…. nog steeds actief.

En dat willen we ook nog lang blijven. Daarom gaan we ons 90-jarig bestaan op 11 september uitgebreid vieren, op 26 september, in de zalen van Tamarco in Leiderdorp. Burgemeester Driessen van Leiderdorp geeft tegen tweeën de “aftrap” van een interessant programma, dat ’s avonds om zeven uur eindigt.

Als u er nog bij wilt zijn klik dan een van de opties aan voor een uitnodiging, natuurlijk zijn ook enthousiaste huisdammers zeer welkom.

En mocht u niet in staat zijn deze dag mee te beleven, bezoek dan onze verenigingsavond. We spelen op de maandagavond in Verpleeghuis Leythenrode, in het lokaal van de dagbehandeling De Spriet, Hoogmadeseweg 55, 2351 CP Leiderdorp.

U weet het: voor dammen ben je nooit te jong maar ook nooit te oud. Dus als u uitgevoetbald bent, of niet meer kan of wil joggen: op naar de damclub!

Hopelijk tot ziens, Reginald Lindemans, voorzitter

DLC-90jaar